Novela štandardu IAS 27 - Parajka, Branislav, 1981-
Zmeny pre vykazovanie transakcií medzi nadobúdateľom (materský podnik) a nadobúdaným podnikom (dcérsky podnik), ktoré prináša novela IAS 27 v súvislosti s novelizáciou IFRS 3 Podnikové kombinácie.