Ďalšie vzdelávanie pedagogických pracovníkov z daňového hľadiska - Burák, Emil
Všeobecná daňová podpora vzdelávania na Slovensku. Stimuly podľa dane z príjmov. Stimuly podľa dane z pridanej hodnoty. Alternatívne rezervy. Ďalšie vzdelávanie pedagógov. Daňový pohľad k podpore vzdelávania.