Aké sú mýtne systémy vo svete - Gnap, Jozef
Charakteristika, požiadavky, fungovanie a výhody troch typov mýtneho systému, ktoré sa odlišujú technológiou. Mikrovlnná technológia krátkeho dosahu - Systémy elektronického výberu mýta na báze DSRC (Dedicated short range communication). Technológia globálneho určenia polohy na báze GPS (Global navigation satellite systems - GNSS). Hybridná technológia - kombinácia oboch predchádzajúcich technológií do jedného integrovaného riešenia.