Grafológia v personalistike - Scholtz, Ján
Grafológia je jedným z veľmi dobrých pomocníkov pri výbere pracovníkov pre potrebné pracovné pozície. Definícia grafológie. Informácie vyplývajúce z grafologickej analýzy a následného vyhodnotenia môžu zabrániť rôznym omylom pri prijímaní nových pracovníkov na rôzne pracovné pozície, na ktoré nemajú predpoklady. Význam využitia grafológie v personalistike.