Povinnosť zostavenia mimoriadnej účtovnej závierky - Silná, Renáta, 1981-
Mimoriadna účtovná závierka sa zostavuje v súvislosti s mimoriadnymi dňami, či mimoriadnymi účtovnými obdobiami, ktoré trvajú väčšinou kratšie, než 12 po sebe idúcich kalendárnych mesiacov. Udalosti, ktoré determinujú povinnosť zostavenia mimoriadnej účtovnej závierky.