Vykazovanie peňažných tokov z finančného prenájmu v prehľade peňažných tokov - Sklenka, Miloš
V súčasnosti patrí finančný prenájom medzi najpoužívanejšie spôsoby obstarávania dlhodobého hmotného majetku. Výklad pojmu finančný prenájom. Výhody finančného prenájmu. Postupy účtovania stanovujúce postup účtovania finančného prenájmu u nájomcu.