Platby poistného v poľnohospodárstve - štátna pomoc
Schéma pre štátnu pomoc (ďalej schéma) - vypracovanie schémy, predmet schémy. Prílohy, ktoré sú súčasťou schémy. Právny základ pre poskytnutie pomoci. Účel poskytnutia pomoci. Poskytovateľ pomoci, príjemca pomoci. Maximálna výška pomoci. Žiadatelia o dotáciu. Vedenie evidencie pomoci. Vykonávanie kontroly pomoci.