Eurodokument pre mestskú samosprávu - Bartl, Jaroslav
Zelená kniha - Za novú kultúru mestskej mobility (KOM)/2007/551) schválená v Bruseli v septembri 2007 Komisiou Európskych spoločenstiev. Päť výziev Zelenej knihy. Za plynulú premávku v mestách. Za zelenšie mestá. Za inteligentnejšiu mestskú dopravu. Za dostupnú mestskú dopravu. Za bezpečnú a istú mestskú dopravu. Financovanie projektov mestskej dopravy.