Informačná výchova versus informačné vzdelávanie na vysokých školách - Džuganová, Daniela
Postavenie akademických knižníc. Informačné správanie používateľov. Charakteristika informačnej gramotnosti. Informačné vzdelávanie v študijnom programe a jeho hlavné ciele. Slovenská asociácia knižníc. Index informačnej gramotnosti.