[Posudok recenzenta na Zborník príspevkov zo 4. vedeckého seminára k výsledkom vedeckovýskumnej činnosti Katedry účtovníctva a audítorstva FHI EU v Bratislave] - Soukupová, Božena
Recenzia na zborník Teória a prax v účtovníctve a audítorstve - jej miesto v prostredí uplaňnujúcom prvky vedomostnej ekonomiky. Je to zborník príspevkov zo seminára členov Katedry účtovníctva a audítorstva FHI EU v Bratislave. Zborník nie je veľký, príspevky obsahujú len náčrt výsledkov riešenia aktuálnych projektov vedeckej a výskumnej činnosti, najmä mladých učiteľov.