Rezervy, sociálny fond a technické zhodnotenie majetku z hľadiska internej kontroly a interného auditu v účtovných jednotkách - Vépyová, Mária
Autorka stručne informuje o okruhu problematík, ktorým sa venovala v rámci vedeckej činnosti v roku 2007 a prezentácii výsledkov na konferenciách a v časopisoch.