Duálne zobrazovanie cien pri prechode na euro a ochrana spotrebiteľov - Machútová, Nadežda
Problematika zavedenia eura v SR riešená zákonom č. 659/2007 Z.z. - tzv. generálny zákon.Vykonávací predpis ku generálnemu zákonu - o podrobnostiach duálneho zobrazovania pre oblasť ochrany spotrebiteľov. Ceny podľa konverzného kurzu a čo najpresnejšie. Výnimky a osobitné pravidlá duálneho zobrazovania. Duálny hotovostný peňažný obeh. Kontrola dodržiavania generálneho zákona.