Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Účtovný cyklus - účtovné práce od začiatku do konca účtovného obdobia. Jednotlivé činnosti účtovného cyklu. Zachytenie účtovných transakcií na účtovnom doklade. Obeh a klasifikácia účtovných dokladov.