Experimentálna aplikácia nerovnovážneho modelu dopytu a ponuky na vybranú poľnohospodársku komoditu - Viktorínová, Božena
Formulácia základného typu nerovnovážneho modelu, odhady parametrov tohto modelu, ako aj špecifikácia dopytovej a ponukovej funkcie. Výsledky experimentálnej aplikácie modelu na výnosy pšenice v SR a ich ekonomická interpretácia.