Režim inflačného cielenia a konvergenčná stratégia - Ďurčová, Júlia
Mechanizmus inflačného cielenia. Stanovenie inflačného cieľa. Krátkodobá úroková miera. Jadrová alebo celková inflácia. Správne stanovenie prognóz. Koordinácia politík vlády a centrálnej banky. Inflačné cielenie a ERM II. Inflácia pod cieľovou úrovňou. Príklad Litvy. Zmeny úrokových sadzieb a inflácia.