Finančný majetok podnikateľov - Kaletová, Viera
Finančný majetok podnikateľa, poukázanie na rôzne skutočnosti, ktoré vznikajú pri obstarávaní a nakladaní s takýmto majetkom, na spôsob účtovania podľa účtovných predpisov v nadväznosti na právnu úpravu finančného majetku v príslušných hmotnoprávnych predpisoch.