XIV. Medzinárodný ukrajinsko-poľsko-slovenský vedecký seminár - Sodomová, Eva
Informácia o ukrajinsko-poľsko-slovenskom vedeckom seminári na tému "Štatistika v manažmente sociálneho a ekonomického rozvoja". Seminár sa konal 23. - 27. septembra 2007 v Odesse. Program seminára, účastníci, stručné zhodnotenie seminára.