Optimalizačné modely reklamných výdavkov firiem pri zavádzaní nového produktu na trh - Mikušová, Nora, 1978-
Informácia o zameraní a cieľoch dizertačnej práce, obhajoba ktorej sa konala 13.septembra 2007. V práci sú formulované a riešené modely dynamickej optimalizácie firiem v prostredí nedokonalej konkurencie.