K problematike chápania spoločenskej zodpovednosti podnikov - Búciová, Zuzana
Pojem spoločenskej zodpovednosti podnikov (SZP). Rozdielne chápanie SZP z kultúrno-historického hľadiska. Chápanie SZP podľa zámeru, ktoré podniky sledujú jej prijatím.