Manažment verejnej správy - teória, prax a rozvoj - Hittmár, Štefan
Manažment verzus manažment verejnej správy (VS). Manažment verejnej správy, marketing verejnej správy. Teoretické východiská manažmentu VS. Manažment VS ako veda. Postup pri definovaní vedy v manažmente VS. Vplyv praxe na rozvoj teórie manažmentu VS. Manažment VS ako umenie v riadení. Manažment verejnej správy v súčasných trendoch rozvoja manažmentu.