Vzdělávání zaměstnanců - Duda, Jiří
Teoretické možnosti potravinárskeho spracovateľského podniku v oblasti vzdelávania zamestnancov. V príspevku je využitý súbor otázok 8W. Podnik si musí uvedomiť, kto má byť vzdelávaný, ako má byť vzdelávaný, ako bude vzdelávanie finančne náročné a tiež si podnik musí zvoliť vhodnú spätnú väzbu účinnosti vzdelávania. Metódy vzdelávania, výhody a nevýhody jednotlivých metód.