Medzinárodná spolupráca Katedry štatistiky FHI EU v Bratislave s Poľskom a Ukrajinou pokračuje (XIV. Medzinárodný ukrajinsko-poľsko-slovenský vedecký seminár) - Sodomová, Eva
V dňoch 23.-27. septembra 2007 sa uskutočnil XIV. ukrajinsko-poľsko-slovenský vedecký seminár na tému "Štatistika v manažmente sociálneho a ekonomického rozvoja". Informácia o zameraní a cieľoch seminára