Vysoké školy a výskum, nové výzvy a trendy - Habánik, Jozef
Vzdelávanie, vysoké školy a bolonský proces. Vysoké školy a výskum. Financovanie, cezhraničná globálna spolupráca vo vede a výskume. Aplikácia výsledkov výskumu. 7. rámcový program pre výskum, technický rozvoj a demoštrácie.