Firemní kultura v teorii a praxi - Kapoun, Josef
Firemná identita a firemný imidž nie je to isté. Dôvody pre budovanie firemnej kultúry. Zmena firemnej kultúry a stanovenie nových cieľov. Tvorba firemnej kultúry a vypracovanie formálnych (písaných) a neformálnych (nepísaných) pravidiel. Iná krajina, iná podniková kultúra.