Dopady fiškálnej decentralizácie na finančnú situáciu územnej samosprávy - Neubauerová, Erika, 1968-
Fiškálna decentralizácia. Príjmy a výdavky územnej samosprávy. Finančná situácia územnej samosprávy po fiškálnej decentralizácii. Prínosy fiškálnej decentralizácie pre rozpočty územnej samosprávy.