Populačná dynamika komunikačných technológií - Baláž, Vladimír
Modelovanie evolúčnej dynamiky dvoch základných technológií hlasovej služby. Model je založený na dlhodobých časových radoch, ktoré v prípade pevných liniek umožnia sledovať vývoj tejto technológie v Českej republike a Slovenskej republike počas takmer šiestich desaťročí (1948-2006).