Súčasný stav informatizácie verejnej správy v Slovenskej republike - Benešová, Dana, 1958-
Ciele, prínosy a riziká implementácie elektronických služieb verejnej správy. Prínosy informatizácie verejnej správy. Riziká implementácie elektronických služieb verejnej správy. Úroveň elektronizácie verejnej správy na Slovensku. Legislatívny rámec pre informatizáciu spoločnosti. Možnosti finančných zdrojov pre rozvoj e-governmentu.