ICT a řízení školy - Eger, Ludvík
Základný pohľad na širokú oblasť uplatňovania ICT v riadení školy. Využívanie ICT ako nástroj pre vlastné efektívne riadenie a pre podporu a inovovanie vzdelávacieho procesu. Práca so špecifickým softvérom pre riadenie školy. Prezentácia školy na internete. ICT a vzdelávací proces. Dodržovanie zákonov.