Motivačná štruktúra manažérov v ich sociálnom prostredí - Fero, Martin
Význam vplyvu širšieho sociálneho prostredia manažérov na formovanie motívov ich konania, resp. ich motivačnej orientácie. Identifikácia rozdielov v motivačnej orientácii manažérov dvoch najmladších generácií, označovaných ako generácia X (narodení v rokoch 1965-1979) a generácia Y (narodení v rokoch 1980-2000).