Spätná väzba v školskom manažmente - Uhereková, Mária
Poukázanie na možnosti uplatňovania spätnej väzby v školskej praxi a na druhej strane na využitie spätnej väzby ako nástroja získavania informácií o kvalite vyučovacieho procesu, t. j. v triednom manažmente. Význam evalvácie je zdôraznená najmä sledovaním rozvoja kľúčových kompetencií žiakov a skvalitňovania vyučovacieho procesu.