[Nový regionalismus - teorie a případová studie (Evropská unie)] - Baláž, Peter
Recenzia na vedeckú monografiu autorského kolektívu pod vedením Evy Cihelkovej. Kniha poskytuje verejnosti možnosť zoznámiť sa v komplexnej podobe s procesmi regionalizmu a konzekvenciami, ktoré prinášajú pre svetové hospodárstvo.