Recenzia vysokoškolskej učebnice Cibáková, V., Bartáková, G.: Základy marketingu - Kita, Jaroslav
Charakteristika učebnice. Rozdelenie a charakteristika jednotlivých častí publikácie. Zameranie a ciele publikácie.