Recenzia vysokoškolskej učebnice Sedlák, M. a kol.: Podnikové hospodárstvo - Bachár, Vladislav
Autor sa zameral na problematiku podnikového hospodárstva, čím výrazne prispel k zaplneniu medzery, ktorú v období prechodu na trhové hospodárstvo pociťujeme v tejto oblasti odbornej literatúry. Rozčlenenie publikácie na šesť častí, ktoré na seba nadväzujú. Charakteristika jednotlivých častí - zameranie sa na tie, ktoré predstavujú významný vklad autorov do skúmanej oblasti.