Prohloubení ekonomických reforem: podmínka růstu indického hospodářství - Žídek, Libor
Základná charakteristika Indie. Hospodárska politika krajiny. Liberalizačné reformy a hospodársky rast. Limity hospodárskeho rastu. Prognóza ďalšieho vývoja.