Kooperácia a rozvoj tvorivej osobnosti - Dimunová, Jarmila
Súťaženie a kooperácia tvorivej osobnosti. Kooperácia ako prostriedok a cieľ edukácie. Vplyv vzdelávania v škole vo vyučovacích predmetoch na tvorbu životných kompetencií. Potreba reformy. Popis výskumno-experimentálneho projektu.