Ruská ekonomika po odchodu prezidenta Putina: co se povedlo, co ne a co zbývá udělat? - Svoboda, Karel
Hospodárska politika Vladimíra Putina. Diverzifikácia ekonomiky. Rusko vo svetovej ekonomike. Nové výzvy po nástupe Dmitrija Medvedeva.