Visual Basic 2008 a reflexe prakticky - Hanák, Ján
Päť programových ukážok: Analýza dátových typov aktívneho zostavenia .NETovej aplikácie. Analýza dátových typov užívateľsky zvoleného zostavenia .NETovej aplikácie. Získavanie informácií o členoch dátových typov aktívneho zostavenia. Získavanie informácií o aktívnom zostavení a referenčných zostaveniach. Implementácia mechanizmu reflexie prostredníctvom špeciálneho operátora GetType.