Czech agriculture sfter the accession to the European Union - impacts on the development of its multifuncionality - Doucha, Tomáš
Vývoj úrovne multifunkčného charakteru českého poľnohospodárstva a jeho jednotlivých kategórií fariem za obdobie 2003-2005. Situácia pred a po vstupe ČR do EÚ. Relatívne hodnotenie v čase a medzi jednotlivými kategóriami poľnohospodárskych podnikov je založené na množine indikátorov pre tri základné osi multifunkčnosti: ekonomická výkonnosť, vzťah k životnému prostrediu, vzťah k rozvoju vidieka.