Cesta k intermodálnej doprave - Štec, Pavol
Preferovaným a rýchlo rastúcim spôsobom železničnej prepravy je intermodálna doprava. Čo je intermodálna doprava. Intermodálna doprava v Európe a na Slovensku. Terminály - v súčasnosti je šesť terminálov intermodálnej dopravy v SR. Štátna podpora. Stimuly pre zákazníkov.