Energetika - Zwiebová, Darina
Regulácia sieťových odvetví. Ceny zemného plynu a elektriny. Obnoviteľné zdroje energie. Energetická efektívnosť. Charakteristika energetiky prostredníctvom vybraných ekonomických ukazovateľov.