Využitie LMS Moodle v diaľkovej forme štúdia na NHF v predmete Informatika - Gašperanová, Agneša
Štruktúra predmetu a prostriedky použité v LMS systéme Moodle pre študentov diaľkového štúdia. Využívanie prostriedkov na podporu vyučovania pri predmete Excel. Tabuľkový kalkulátor. Výhody využitia LMS Moodle a možnosti jeho využitia vo výučbe odborných predmetov.