Úloha marketingu vyhľadávacích služieb na trhu B2B - Miklošík, Andrej
Dôležitá úloha internetu v transakciách na trhu B2B. Význam marketingu vyhľadávacích služieb (MVS) v tomto sektore. B2B internetové portály. Úloha výsledkov vyhľadávania pri nákupoch na trhu B2B. Stratégia MVS.