Marketing strategy focus - customer equity - Oreský, Milan, 1956-
Riadenie rovnosti zákazníka. Stratégie riadenia zákazníka - charakteristika jednotlivých stratégií. Plán riadenia zákazníka. Investície, marketing. Riadenie rentability zákazníka na priemyselných trhoch. Úloha CRM technológií v "riadení zákazníka". Zákazníci a zisk, rentabilita.