Analýza sektoru veľkoobchodu s výpočtovou technikou z hľadiska integrácie firiem do katalógov vyhľadávacích serverov ako súčasti marketingu vyhľadávacích služieb - Miklošík, Andrej
Výsledky prieskumu uskutočneného autorom článku v mesiaci september 2005, ktorý sa venoval využívaniu možností katalógových vyhľadávačov v sektore veľkoobchodu s výpočtovou technikou. Vybratých bolo 15 firiem pôsobiacich na slovenskom trhu. Výsledky prieskumu sú alarmujúce - firmy nevenujú problematike marketingu vyhľadávacích služieb takmer nijakú pozornosť. Umiestnenie v katalógoch nie je výsledkom systémových riešení. Firmy v tomto odvetví by sa mali zamerať na internetový marketing ako potenciálny zdroj konkurenčnej výhody.