Veřejná diplomacie malých států a realita České republiky - Peterková, Jana
Charakter verejnej diplomacie malých štátov. Motívy a zámery verejnej diplomacie malých štátov. Šírka a intenzita prezentovaných tém. Možnosti spolupráce aktérov verejnej diplomacie. Konkurenčná diplomacia. Spolupracujúca diplomacia. Stratégia verejnej diplomacie v podaní malých štátov. Verejná diplomacia Českej republiky.