Marketingové vzťahy so zákazníkmi aj ako prejav spoločensky zodpovedného správania sa firiem - Majtán, Štefan
Širšie aspekty spoločenskej zodpovednosti firiem. Aspekty spoločensky zodpovedného správania sa firiem vo väzbách na novú kvalitu marketingu. Ako sa prejavuje spoločenská zodpovednosť v marketingu slovenských firiem (výsledky prieskumu).