Analýza a možnosti zosúladenia účtovných a daňových informácií v Slovenskej republike po vstupe do Európskej únie v nadväznosti na nadnárodnú úpravu - Kastlerová, Sylvia
Rok 2007 bol druhým a zároveň posledným rokom riešenia úlohy IGPM č. 2317111/06. V roku 2007 bolo úlohou riešiteľského kolektívu na základe analýzy a zhodnotenia stavu platnej právnej úpravy účtovníctva a daňovej sústavy v SR zosúladenej s nadnárodnou úpravou navrhovať ďalšie možnosti zdokonalenia metodiky účtovania a vykazovania pre používateľov účtovných informácií vybraných typov právnych subjektov - účtovných jednotiek v SR z hľadiska potrieb internej kontroly a predchádzania daňovým únikom, čo riešiteľský kolektív splnil.