Niekoľko poznámok k nadčasovosti úvah prof. Brišku o postavení národohospodárskej vedy - Gonda, Vladimír
História ekonomickej vedy na Slovensku. Myšlienky osobností, ktorí formovali ekonomické myslenie na Slovensku a ktorých myšlienky sú vysoko aktuálne a inšpiratívne aj v súčasnom období.