Rozvojová sféra vzdelávania vo väzbe na Lisabonskú stratégiu a bolonský proces - Gonda, Vladimír
Potreba vzdelania pre pre úspešný rozvoj krajín a regiónov sveta. Rozvojová sféra vzdelávania. Bolonský proces ako jedna z ciest realizácie Lisabonskej stratégie. Lisabonský proces a Slovensko. Postavenie a úloha univerzít pri plnení Lisabonského procesu. Program TEMPUS IV pre získanie finančných príspevkov pre vedu a výskum.