Didaktika cvičnej firmy stojí pred novými úlohami - Velichová, Ľudmila
Certifikácia cvičných firiem na získanie medzinárodne platného certifikátu kvality. Nedostatky vo fungovaní cvičných firiem na stredných odborných školách. Podceňovanie rozhodovacích procesov v cvičnej firme. Stagnácia cvičnej firmy. Zrušenie a zánik cvičnej firmy.